Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Imatra
Tehtävän kuvaus Haussa on mekaanisen kunnossapidon asentajia Imatralle. Etsimme asiantuntevaan tiimiimme lisävahvistusta työskentelemään teollisuuskohteissa ja sahalaitoksilla. Tehtävä sisältää monipuolisia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtäviä Caverionin konepajalla, sekä vaihtelevissa asiakaskohteissa Etelä-Karjalan alueella.

Tehtävä sopii sekä vastavalmistuneelle että kokeneemmalle konkarille. Sinulla on metalli- tai LVI alan koulutus tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tarvitsen tehtävässä ajokorttia ja raskaamman kaluston kuljettaminen lasketaan eduksesi. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa ja hyviä IT-taitoja töiden raportoimisessa.
Odotamme Arvostamme kokemusta teollisuuslaitoksen kunnossapidosta, teollisuusputkistoista, uudis-/muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa, teräsrakenteiden asennuksia, koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauliosaamista.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 12.00–14.00 Caverionilta yksikön päällikkö Ari Ponkkonen puh.050 390 1912 tai ari.ponkkonen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 21.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa