Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltoasentaja, kiinteistönhoito

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme kiinteistönhoitoon Vantaalle huoltoasentajaa asennus- ja ylläpitotehtäviin. Työnkuva sisältää kiinteistönhoidontehtäviä PKS-alueella vaihtelevissa asiakaskohteissa. Tehtävä sopii hyvin innokkaalle vastavalmistuneella, joka haluaa tulla oppimaan kokeneen huoltoasentajan pariksi.
Odotamme Tehtävässä edellytetään kiinteistöalan peruskoulutusta, aikaisempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta ei välttämätön. Työssä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Toivomme sinulla olevan hyvät it-taidot ja rohkeutta käyttää työssäsi myös englannin kieltä.

Luonteeltasi olet positiivinen, asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, laadukkaaseen raportoimiseen ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 6.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Jani Tikkanen 20.7. klo 09-15 puh. 050 539 1543. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-koordinaattori Tiia Korhonen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Palaa