Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Energia-asiantuntija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Asiantuntijapalvelut
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Caverionin Asiantuntijapalvelut-yksikössä toimii energiatekniikan, rakennusautomaation ja LVISA-tekniikan asiantuntijoita, jotka toimivat energiatehokkuushankkeiden sekä energianhallinnan hankekehitys-, toteutus-, ja ylläpitotehtävissä.

Energia-asiantuntijana vastaat Caverionin Pohjois-Suomen energiatehokkuusliiketoiminnan tuotannosta ja kehittämisestä. Hallitset kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen energiakatselmoinnista muutostöiden toteuttamiseen, sekä miten säännöllisen LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää.

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevien ja uusien energiatehokkuushankkeiden ja energianhallintasopimusten järjestelmällinen johtaminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. Arvostamme aikaisempia näyttöjä ihmisten ja muutostyöhankkeiden johtamisesta, sekä työmaakäytäntöjen hallinnasta.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto, kokemusta energiakatselmuksista, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä. Tehtävässä eduksi myös LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrys sekä kokemus talotekniikan suunnittelusta tai projektien toteutuksesta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 30.09.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Antero Vauhkonen p. 050 539 3479. Caverionin rekrytointiprossiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä VMP Groupin HR- koordinaattori Niina Somero p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa