Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Asiakkuuspäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Ylläpitokeskus
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Caverionin Asiantuntijapalvelut-yksikössä toimii energiatekniikan, rakennusautomaation ja LVISA-tekniikan asiantuntijoita, jotka toimivat energiatehokkuushankkeiden sekä energianhallinnan hankekehitys-, toteutus-, ja ylläpitotehtävissä.

Asiakkuuspäällikkönä vastaat Caverionin Etelä-Suomen energiatehokkuusliiketoiminnan tuotannosta ja kehittämisestä. Hallitset kiinteistöjen energiatehokkuuden kehittämisen energiakatselmoinnista muutostöiden toteuttamiseen, sekä miten säännöllisen LVISA-säätötoimien avulla energiatehokkuutta voidaan kehittää ja ylläpitää.

Avainasioita työssäsi on käynnissä olevien ja uusien energiatehokkuushankkeiden ja energianhallintasopimusten järjestelmällinen johtaminen. Osaat toimia menestyksekkäästi asiakasrajapinnassa, sekä jalkauttaa asiakkailta saadut toimeksiannot toteutussuunnitelmaksi. Arvostamme aikaisempia näyttöjä ihmisten ja muutostyöhankkeiden johtamisesta, sekä työmaakäytäntöjen hallinnasta.
Odotamme Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen korkeakoulututkinto sekä LVISA-tekniikan ja energiakäyttöön ja -säätöön liittyvän dynamiikan ymmärrystä. Ymmärrät, mitkä järjestelmät vaikuttavat energiankulutukseen, ja miten niiden energiatehokuutta voidaan kehittää. Lisäksi eduksesi katsotaan kokemus energiakatselmuksista, energiatodistusten laadinnasta, rakennusautomaation käytöstä ja asiakastyöstä.

Luonteeltasi olet pitkäjänteinen, suunnitelmallinen ja organisointitaitoinen, sekä ihmisten kanssa hyvin toimeentuleva henkilö. Toimit luontevasti sekä kentällä että tietokoneen ääressä ja olet kiinnostunut kehittämään kiinteistöjen energiatehokkuutta yhdessä asiakkaan kanssa.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 20.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja Caverionin rekrytointiprosessista antaa arkisin klo 09-15 VMP Groupin HR-koordinaattori Tiia Korhonen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa