Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverionin omistama palveluyhtiö ja osa Caverionin teollisuuden ratkaisut –divisioonaa. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon. Botnia Mill Service voitti vuonna 2016 Suomen laatupalkinnon.

Omistajiemme strategisen kumppanuuden pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 380 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Raumalla, Kuopiossa, Tampereella ja Äänekoskella.

Laitossuunnittelija

Yritys: Caverion Teollisuuden ratkaisut/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Botnia Mill Service
Paikkakunta Äänekoski
Tehtävän kuvaus Haemme nyt BMS:n projekti- ja suunnittelupalveluihin Äänekoskelle PDMS-suunnittelukokemusta omaavaa laitossuunnittelijaa. Hoidat asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Työssäsi arvostat asiakaslähtöisyyttä osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Tehtävässä tulet työskentelemään osana verkottunutta projektiorganisaatiota, jossa turvallisuusasioiden hallinta on luonnollinen osa ammattitaitoasi. Työhön voi liittyä kotimaassa matkustamista.
Odotamme Hakijoilta odotamme:
Soveltuvaa Insinöörin koulutusta
Layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelukokemusta
PDMS-suunnittelukokemusta
Oma-aloitteisuutta ja organisointikykyä

Eduksi luetaan:
Puunjalostusteollisuuden sekä voimalaitosprosessien tuntemus
Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemus
SAP tuntemus ja käyttökokemus
Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä monipuolisen työtehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä.
Lisätiedot Lisätiedot tehtävästä: Aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 3084855 pauli.jarvinen@caverion.com
Hakeminen Hakemukset tehtävään 11.08.2017 mennessä

Palaa