Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kirvesmies

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Tornio
Tehtävän kuvaus Haemme Kirvesmiestä määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Toimenkuvaasi kuuluvat teollisuusrakentaminen, sekä kiinteistöhuollon kirvesmiehen tehtävät eri työkohteissa.

Tehtävä sisältää monipuolisia tehtäviä eri asiakaskohteissa. Työn kuvaan kuuluvat mm. ovien, kalusteiden, seinäpeltien ja vesikattojen asennusta sekä wc:n ja keittiöiden uusimista (ei vesieristämistä), jälkivaluja ja asiakkaiden prosessilaitteiden/-koneiden kiinnityksiä. Tehtävä sisältää myös timanttiporausta, maalausta ja laatoitusta. Tehtävän menestyksellinen suorittaminen edellyttää vähintään 5 vuoden työkokemusta kirvesmiehen tehtävistä ja rakennusalan perustutkinnon tai kirvesmiehen koulutuksen.
Odotamme Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 6.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Miia Liimatainen puh. 044 565 4134. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-koordinaattori Tiia Korhonen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Palaa