Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö, rakennusautomaatio

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme Oulun toimipisteeseemme ammattitaitoista rakennusautomaatio-huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, viankorjaus- ja pienprojektitöiden tuloksellisesta toteutuksesta, sekä oman asentaja-/asiantuntijatiimin esimiestehtävistä. Tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu töiden myynti, tarjouslaskenta, suunnittelu, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.
Odotamme Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus esimiestehtävistä, sekä vankka automaatioalan tuntemus. Teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä.

Tehtävä edellyttää hyviä perus ATK-taitoja ja valmiuksia oppia uusia järjestelmiä. Arvostamme myös organisointikykyä, sekä valmiuksia toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Häyrynen 050 390 1711 ja Timo Malinen 040 487 7241, yhteydenotot klo.14 -15.30 välillä. Caverionia rekrytointiprosessissa avustaa ja lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 25.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

#LI-TN1

Palaa