Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektinhoitaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Pori
Tehtävän kuvaus Haemme Poriin vahvistusta teollisuuden sähköautomaatio- ja instrumentointi asennuksiin liittyviin projektihoidon tehtäviin. Tehtävässä vastaat projektinohjauksesta, materiaalihankinnoista, tarjouslaskennasta ja laskutuksesta, sekä neuvotteluista sidosryhmien kanssa. Tehtävässä toimit esimiehenä noin 10 alaiselle.
Odotamme Sinulla on tehtävään soveltuva sähkö-/automaatioinsinöörin tai teknikon tutkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä tietoteknisiä taitoja ja englanninkielen osaamista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ongelmanratkaisutaitoja, sekä kykyä neuvotella asioista ja saada aikaan ratkaisuja.

Luonteeltasi olet organisointikykyinen, sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Hoidat projekteja tavoitteellisesti ja olet hyvän yhteistyön rakentaja, joka saa tiimin pelaamaan yhteiseen maaliin. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen osana projektinhoitoa.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Janne Kymäläinen puh. 050 305 3870.
Hakeminen Hae tehtävää 31.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

#LI-TN1

Palaa