Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektipäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Pori
Tehtävän kuvaus Haemme projektipäällikköä Porin seudulle vastaamaan sähköautomaatio- ja instrumentointiin liittyvistä projektin johtotehtävistä.

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen kiinteistönpidolle. Projektipäällikön vastuulle kuuluvat projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen, materiaalitilaukset, lisätöiden hinnoittelu, sekä toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat lisäksi asentajatiimin johtamisesta ja toimit esimiehenä 20 alaiselle.
Odotamme Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta teollisuuden instrumentoinnista. Sinulla on lisäksi aikaisempaa kokemusta projektien toteutuksesta ja itsenäisestä hoitamisesta, sekä tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (esim. sähkö-/automaatio insinööri tai automaatioalan teknikko/insinööri).

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja johdat tiimisi kohti asetettuja tavoitteita.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Janne Kymäläinen puh. 050 305 3870.
Hakeminen Hae tehtävää 31.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

#LI-TN1

Palaa