Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Töihin Metallialalle?

Yritys: Caverion Suomi
Paikkakunta Tampere
Tehtävän kuvaus Caverion hakee tulevaisuuden tekijöitä kouluttautumaan alan ammattilaisiksi!

Koulutus tapahtuu yhteistyössä Tampereen aikuiskoulutuskeskus, TAKK, kanssa ja alkaa 4.9.2017 ja on kestoltaan 6kk. Opinnoissa on ensin viisi viikkoa kestävä teoria ja perehdytys opintojakso aikuiskoulutuskeskuksessa Tampereella, jonka jälkeen työssä oppimisjakso suoritetaan Caverionin projektityömailla ammattilaisten opastuksella. Työmaat tulevat sijaitsemaan ovat eri puolilla Suomea. Saat valmiudet ja pätevyydet toimia teollisuuden putkiasentajan- tai hitsaajan ammatissa ja saat loistavaa työkokemusta kansainvälisessä talotekniikka- ja teollisuusalan yrityksessä. Caverion työllistää koulutukseen valitut ja valmistuneet henkilöt omille palkkalistoilleen. Asuminen järjestetään tarvittaessa Caverionin toimesta.

Odotamme Sinulta odotamme kiinnostusta alaan, sekä kokemusta metallityön teosta (työkokemus tai esim. harrastustoiminta). Soveltuva ammatillinen koulutus on eduksi, mutta ei välttämätön. Lisäksi sinulla on matkustusvalmiutta ja ajokortti, tai mahdollisuus sen hankkimiseen. Tehtävä vaatii tekijältä intoa ja valmiutta matkustella työn merkeissä.
Tarjoamme Tulevaisuuden tarjotut työt ovat asennus- ja hitsaustyötä teollisuus- ja voimalaitosputkistoprojekteissa, joissa työkohteet sijoittuvat erille puolille Suomea, sekä Suomen ulkopuolelle, Pohjoismaissa. Caverion tarjoaa valmistuneille, tehtävään valituille henkilöille mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävään 9.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja koulutuksesta antaa Caverion Veikko Suihkonen puh. 050 439 6606, veikko.suihkonen@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- koordinaattori Tiia Korhonen p. 050 307 5053, palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

Palaa