Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Hitsaustaitoinen Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Ylöjärvi
Tehtävän kuvaus Haemme useampia hitsaustaitoista putkiasentajia Pirkanmaan alueelle. Tehtävänä on toimia teollisuuden kunnossapidon asennus- ja huoltotehtävissä eri asiakaskohteissa.
Odotamme Tehtävä edellyttää alan ammatillista koulutusta ja tehdasprosessien tuntemusta. Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemuksen teollisuuden putkiasennus- ja hitsaustöistä. Eduksi katsomme PED:n alaisten laitteiden ja putkistojen tuntemusta ja asennuskokemuksen. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan puikko- ja Tig-hitsaustaitoa, sekä pätevyyttä kirkkaille ja mustille pinnoille. Arvostamme valmiutta komennus ja matkatöihin. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pasi Venäläinen puh. 0400 814 279 tai pasi.venalainen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 11.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa