Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Ylöjärvi
Tehtävän kuvaus Haemme hitsaustaitoista kunnossapitoasentajaa Pirkanmaan alueelle. Tehtävä sisältää monipuolisia kunnossapidon asennus- ja huoltotehtäviä Caverionin pajalla, sekä asiakaskohteissa.
Odotamme Tehtävä vaatii muutaman vuoden työkokemuksen vastaavista tehtävistä, sekä ammatillisen koulutuksen, kuten kone- ja hydrauliasentajan tai mekaanikon tutkinnon. Arvostamme kokemusta teollisuuslaitoksen kunnossapidosta, uudis-/muutosasennuksista, prosessituntemusta, hitsaustaitoa (puikko/TIG), koneistustaitoa, pneumatiikka- ja hydrauliosaamista.

Eduksesi katsotaan kunnossapidon tietojärjestelmien käytön osaaminen. Työ on liikkuvaa ja suoritetaan asiakkaiden luona erilaisissa kohteissa. Tämän vuoksi tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttöä. Englannin kielen taito katsotaan myös eduksesi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja joustava. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa ja olet ylpeä työsi jäljestä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juha Riski puh. 040 524 0517 tai juha.riski@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 11.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa