Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Laivasähköasentajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Meriteollisuus
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme useampia sähköasentajia Turkuun tekemään laivasähköasennuksia.

Tehtävä sisältää kaapelointia, kytkentöjä, laiteasennusta, klemmausta, pakkausta, sekä erilaisten laivojen eri järjestelmien sähkö- ja käyttöönottotehtäviä. Toimintaympäristönä ovat vaativat laivaprojektien olosuhteet käsittäen uudisrakennuslaivat, laivakonversiot ja operoivat laivat.
Odotamme Tehtävä edellyttää sähköasentajan ammattitutkintoa ja aikaisempaa kokemusta työskentelystä laivanrakennuksissa tai/ja muissa teollisuuden kohteissa. Eduksi katsotaan osaaminen laivasähköasennuksista ja käyttöönotoista. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta matkustella ja osallistua komennuksille ulkomaita myöten. Tehtävässä tarvitaan puhuttua englannin kielentaitoa.

Toimimme alueella, jossa palveluntarjontaa on runsaasti ja siksi toimeliaisuus, sekä hyvien vuorovaikutustaitojen osaaminen ovat tehtävässä menestymisen perusteita. Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat toiset huomioonottavat tiimityöskentelytaidot. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Esa-Pekka Alhonmäki p. 050 390 2078
tai sähköpostilla esa-pekka.alhonmaki@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävää 31.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa