Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Kokkola
Tehtävän kuvaus Haemme vahvistukseksi Huoltopäällikköä Kokkolaan. Tehtäviisi kuuluu projektinhoitajan tehtävät uudis- ja korjausrakentamisen urakointikohteissa. Lisäksi tulet vastaamaan erilaisten LVI-huoltokohteiden muutostöiden toteutuksesta ja raportoinnista asiakkaalle.
Odotamme Tehtävä edellyttää sopivaa alan koulutusta, eduksi katsomme teknikon, insinöörin tai DI-tutkinnot. Aikaisempi työkokemus teollisuuskohteista on myös eduksesi. Tehtävä sopii myös vastavalmistuneelle.

Tunnet erilaiset talotekniikkaprosessit ja ymmärrät niiden merkityksen kiinteistönpidolle. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Ajanhallinta, asioiden organisointi ja ongelmanratkaisukyky kuuluvat vahvuuksiisi. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot sekä hyvä paineensietokyky.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 2.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jan Finell p. 040 843 7841. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Nikkanen p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa