Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentaja voitelu- ja ennakkohuoltotöihin

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Etelä-Suomi
Paikkakunta Porvoo
Tehtävän kuvaus Haemme nyt Porvoon Kilpilahteen (Sköldvikiin) Kunnossapitoasentajaa. Tehtävä sisältää pyörivien- ja kiinteiden laitteiden voitelu- ja ennakkohuoltotyöt, sekä osallistuminen mekaanisiin kunnossapitotöihin.
Odotamme Tehtävä edellyttää soveltuvaa alan ammatillista koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta teollisuuden voitelu- ja ennakkohuoltotöistä. hakijalta odotetaan hyviä tietoteknisiä perustaitoja. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää kokemusta pyörivien laitteiden huollosta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Sinulla on turvallisuusmyönteinen ja avoin asenne. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Juhani Lehtonen p.050 555 0124 tai sähköpostitse juhani.h.lehtonen@caverion.com
Hakeminen Hae tehtävään 25.6.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa