Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Digital Marketing Manager

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Markkinointi ja Viestintä
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Caverion etsii digitaaliseen markkinointiviestintään innostunutta ja ulospäin suuntautunutta asiakas- ja tulosorientoitunutta tiimiläistä, joka haluaa työskennellä mielenkiintoisessa ja kehittyvässä tehtävässä kiinteistötekniikan- ja teollisuuden johtavassa palveluyhtiössä! Tehtävä on uusi, ja tavoitteenamme on kehittää ja luoda tavoitteellista digitaalista viestintää kohti parempaa asiakaskokemusta!
Tunnistatko tästä itsesi? Hae heti!

Etsimme sinua, intohimoinen markkinoinnin asiantuntija, joka tuntee digitaalisten kanavien mahdollisuudet ja tavoiteltavat sidosryhmät, sekä ymmärtää analytiikan merkityksen ja hyödyntämisen myyntiin asti. Toimenkuvaan kuuluu kohdennettujen digitaalisten kampanjoiden sisällön suunnittelua ja toteutusta, tuloksien analysointia, sekä konversioiden jatkuvaa parantamista. Tulet toimimaan tiiviisti liiketoiminnan rajapinnassa, sekä eri kumppaneiden kanssa yhteistyössä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, rohkeutta ja luovuutta, sekä organisointitaitoja. Tehtävässä tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja vahvoja sosiaalisia taitoja. Työtehtävässä onnistuminen vaatii ymmärrystä digitaalisen toimintaympäristön mahdollisuuksista, kykyä työskennellä järjestelmien ja datan kanssa, sekä aktiivisuutta sosiaalisessa mediassa. Sinulla tulisi olla 3-5 vuoden kokemus vastaavista tehtävistä, kokemusta markkinoinnin automaatiosta, sekä näyttöä tuloksellisesta markkinoinnista b-2-b kentässä. Korkeakoulututkinto (esim. KTM/tradenomi) katsotaan eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle vahvan ja innostavan tiimin tuen, sekä erittäin mielenkiintoisen pelikentän kehittyvällä toimialalla ja johtavassa palveluyhtiössä. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 30.06.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin Head of Marketing and Communication, Kaisa Korkala +358 50 387 9429. Tavoitat minut parhaiten seuraavina aikoina: 13.6 klo 15- 16, 22.6 klo 15- 16, 26.6. klo 9-10 sekä 29.6 klo 13- 15. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi
#LI-TN1

Palaa