Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sprinkleriasentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä -Suomi
Paikkakunta Jyväskylä
Tehtävän kuvaus Haemme itsenäiseen työskentelyyn tottunutta sprinkleriasentajaa Jyväskylään. Työhösi kuuluu sopimusasiakkaidemme sprinklerijärjestelmien huolto-, korjaus ja ylläpitotehtäviä. Työskentelet sammutusjärjestelmien parissa ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta.
Odotamme Tehtävä edellyttää LVI-alan ammatillista koulutusta, monipuolista taloteknistä osaamista ja muutaman vuoden työkokemusta talotekniikan alalta. Sammutus- ja yleisimpien paloilmoitin järjestelmien tuntemus katsotaan eduksesi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta. Oman auton käyttö katsotaan myös eduksesi.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä ongelmanratkaisukykyä. Tehtävässä toimit omatoimisesti ja itsenäisesti asiakaskohteissa. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävään 25.6.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Matti Palonen puh. 050 307 6395. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen p. 050 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Palaa