Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö, Turva

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Länsi-Itä-Suomi
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme Turkuun Huoltopäällikköä vastaamaan turvajärjestelmistä, sekä asennustiimin ja asiakkuuksien kehittämisestä.
Odotamme Tehtävässä edellytetään teknistä tai kaupallista koulutusta, kuten insinööri tai teknikko. Sinulla saa olla aikaisempaa työkokemusta sähköisten turvajärjestelmien projektoinneista, ylläpidosta ja myynnistä. Eduksesi katsotaan kameravalvonta-, kulunvalvonta- ja rikosilmoitinjärjestelmien tuntemus. Tehtävä sopii hyvin myös vastavalmistuneelle insinöörille.

Tehtävän menestykselliseen suorittamiseen tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Ajokortti on tehtävässä välttämätön. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja käytät luontevasti SAP - ja Excel -ohjelmia töiden raportoinneissa.

Olet organisointikykyinen ja palveluhenkinen. Sinulle on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja, sekä huoltoja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Suoriudut hyvin myös hallinnollisista vastuista. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 27.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa