Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Suunnittelija

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme projektikeskukseemme Helsinkiin LVI-suunnittelijaa.

Toimenkuva sisältää IV-työkuvasuunnittelua, konehuonesuunnittelua 3D:nä. Tehtävää voidaan laajentaa myös hankekehityshankkeiden suunnittelutehtäviin sekä IV-suorakaideosien mitoitukseen ja suunnitteluun. Toimenkuvasi muokkautuu osaamisesi mukaan.

Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitaan suunnitteluohjelmistojen käyttökokemusta (Magicad / Autocad, CADS) ja/tai valmiutta omaksua uusien ohjelmistojen käyttöä. Sujuva IV-osien mitoitusosaaminen ja LVI-kuvien lukutaito luetaan eduksi.
Odotamme Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. teknikko tai insinööri. Aikaisempi kokemus talotekniikan tai teollisuuden suunnittelusta ovat sinulle eduksi.

Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisumyönteinen asenne. Olet loistava tiimipelaaja ja tuot tiimiimme kehittämishakuista ajattelutapaa.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 30.8.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Samu Mandelin p. 040 719 6252. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa