Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektinhoitaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme Helsinkiin vahvistusta projektitiimiimme. Tässä tehtävässä pääset mukaan Helsingin merkittävimpiin aluerakennushankkeisiin, niin infran kuin myös talonrakentamisen osalta. Hankkeet jatkuvat aina 2030- luvulle saakka, joten pääset kehittämään laajasti omaa osaamistasi että vaikuttamaan prosessien ja toiminnan kehittymiseen.

Tehtävässä vastaat Envac jätteen putkikeräysjärjestelmien projektihoitajan vastuutehtävistä pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteissa. Tehtäviin kuuluu mm. asennustöiden johto ja ohjaaminen, osallistuminen työmaa- ja urakoitsijakokouksiin, hankinnat, sekä yksikön asentajaresurssien koordinointi.

Viihdyt työmaaympäristössä ja olet organisointikykyinen, sekä itsenäiseen työhön kykenevä. Johdat projekteja tavoitteellisesti ja olet hyvän yhteistyön rakentaja, joka saa tiiminsä pelaamaan yhteiseen maaliin.

Sinulla on tehtävään sopivaa työkokemusta, sekä perus atk-taidot. Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus kunnallistekniikan rakentamisesta, järjestelmätoimituksista ja niihin liittyvistä hankinnoista. Työssä suoriutuminen edellyttää hyvää englanninkielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 09.07.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Petri Pouttu puh. 050 3900 183. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen puh. 040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.

#LI-TN1

Palaa