Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi Twitter: @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kategoriapäällikkö

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Tukiyksiköt, hankinnat
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa haemme Kategoriapäällikköä Helsinkiin. Tehtävässä toimit yhteistyössä tarjouslaskennan ja projektiorganisaation kanssa osana Caverionin Suomen osto-organisaatiota, vastaten IV-toimialasta.

Kuulut Caverion konsernin kansainväliseen IV-hankintaryhmään, jonka tehtävänä on hakea uusia kansainvälisiä toimittajia ja hyödyntää koko konsernin hankintavolyymia. Toimenkuvaasi kuuluu mm. projektisopimusten ja hankintojen kilpailutukset ja neuvottelut, sekä päivittäiset ostotoiminnan tehtävät, kuten tilausten tekeminen ja toimittajakentän hallinta.
Odotamme Sinulla on ennestään IV-tekniikan tuote- ja toimittaja -tuntemusta, aiempaa kokemusta hankintatehtävistä tai esim. suunnittelutehtävistä, sekä tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus.

Luonteeltasi olet organisointikykyinen ja hallitset hyvin suuria kokonaisuuksia. Olet yhteistyökykyinen ja joustava, mutta tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii myös jämäkkyyttä, itsenäistä työskentely otetta, sekä hyvää paineensietokykyä. Kansainvälisessä työympäristössä toimiminen edellyttää lisäksi sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
Tarjoamme Tarjoamme mahdollisuuden toimia kansainvälisessä yrityksessä, laadukkaisiin koulutuksiin, urapolkuun, kansainväliseen työskentelyyn ja ulkomaan komennuksiin osallistuen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Hae tehtävää 30.7.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen liitetiedostoina kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Pekka Björkman p. 050 576 4135. Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen p.040 307 5053 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
#LI-TN1

Palaa