Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-asentaja

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Pohjois-Suomi
Paikkakunta Ylivieska
Tehtävän kuvaus Haemme LVI-asentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen huolto-, korjaus- ja asennustehtäviin Ylivieskan talousalueelle.

Tehtävä edellyttää LVI/IV-alan koulutusta tai useamman vuoden työkokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Eduksi katsomme ilmamäärien mittaus- ja säätöosaamisen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja hyvää paineensietokykyä. Tarvitset tehtävässä ajokortin ja oman auton käyttöä. Edellytämme tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää mobiilitekniikkaa.
Odotamme Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja ymmärrät hyvän asiakaspalvelun merkityksen huolto- ja asennustehtävissä. Haluat sitoutua työhön pidemmäksi aikaa ja olla mukana kehittämässä palveluitamme osana ammattitaitoista tiimiä.
Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän ja haastavan työkentän, sekä loistavat puitteet jatkuvaan kehittymiseen osana kansainvälistä Caverionia. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Jätä hakemuksesi tähän tehtävään palkkatoiveineen 30.8.2017 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat.
Hakeminen Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Ilkka Nurmimäki puh. 050 572 6542. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä lisätietoa antaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Nikkanen puhelimitse puh. 040 307 5053 tai sähköpostilla palvelukeskus.caverion@vmp.fi

Palaa