Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Automaatio- / kunnossapitoasentajia

Yritys: Caverion Suomi
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme Automaatio / Kunnossapitoasentajia asiakaskohteeseemme tehdasympäristöön.
Rekrytointi koskee useampaa henkilöä.

Tehtävässä hoidat itsenäisesti oman laitevastuualueen kunnossapitotyöt asiakasraportointeineen omalla osastollasi. Lisäksi hoidat koko tehtaan muun konekannan ylläpito-, ennakkohuolto- ja parannustöitä yhteistyössä muun kunnossapitotiimin kanssa.

Tehtävään liittyy ajoittain viikoittainen iltavuorotyöaika, viikonlopputyöaika sekä päivystys.
Tehtävä edellyttää muutamien vuosien työkokemusta alalta sekä vahvaa teollisuuden kunnossapito-osaamista.

Koulutukseltasi olet sähkö/automaatioasentaja tai teknikko tai sinulla on tehtävään soveltuva muu ammatillinen koulutus, myös mekaanisen alan koulutus huomioidaan muusta kokemuksesta riippuen.Eduksi katsomme kokemuksen teollisuuden puhdastilatuotanto-olosuhteista ja kemikaaliprosesseista, sekä kunnossapito- ja kiinteistöjärjestelmien tuntemus on tehtävässä eduksi.

Olet asiakaspalveluhenkinen ja työskentelet mielelläsi myös porukassa. Sinulla on itsenäinen, aktiivinen ja määrätietoinen työote ja hyvä ongelmanratkaisukyky. Odotamme sinulta lisäksi hyviä tietoteknisiä taitoja sekä riittävää suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Puustinen, puh. 040 519 0044.
Hakeminen Hae tehtävää 30.06.2017 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa