Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kaukolämpöhitsaajia

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Haemme oma-aloitteisia kaukolämpöhitsaajia Oulun seudulle. Työssä toimit kaukolämpökohteiden rakentamiskohteissa ja tehtäviisi kuuluu kaukolämpöhitsaajan työt. Työ tapahtuu pääsääntöisesti ulkona ja edellyttää myös matkustusvalmiutta. Haemme tehtävään useampia henkilöitä.

Tehtävä edellyttää aiempaa työkokemusta kaukolämpöhitsaajan työstä sekä hitsaajan koulutusta. Sinulla on myös seuraavat voimassaolevat kortit/ pätevyydet:

• tulityökortti
• työturvallisuuskortti
• tieturvallisuus 1
• kaasu- ja puikkohitsaajan pätevyystodistukset
• b-luokan ajokortti

Pääsääntöisesti toimit tehtävässä itsenäisesti ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja haluat sitoutua pitkään työsuhteeseen sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme. Arvostamme myös oma-aloitteellisuutta, joustavuutta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektinhoitaja Mikko Moilanen, p. 046 923 0359 tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 11.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa