Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-asentaja huoltotiimiin

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltotiimiämme hakemalla ammattitaitoista LVI-asentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluvat IV-puhdistus- ja mittaus sekä pienet IV-työt asiakaskohteissamme (mm. päiväkoteja ja kouluja). Tehtävä edellyttää 3-vuorotyövalmiutta.

Odotamme hakijoilta LVI-alan koulutusta sekä vankkaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huoltotöistä. Tunnet talotekniikan lainalaisuudet ja sinulla on myös valmiudet toimia kenttäesimiehenä.

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja kykenet tekemään itsenäisiä ratkaisuja. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Edellytämme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Työt ovat pääasiassa Oulussa, mutta toivomme sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella. Tarvitset tehtävässä B-luokan ajokortin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329 (arkisin klo 13–15 välillä).
Hakeminen Hae tehtävää 14.12.2016 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa