Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

IV-asentaja huoltotiimiin

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltotiimiämme hakemalla oma-aloitteista IV-asentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluvat IV-puhdistus- ja mittaustyöt sekä pienet IV-asennukset asiakaskohteissamme (mm. päiväkoteja ja kouluja). Tehtävä edellyttää 3-vuorotyövalmiutta.

Odotamme hakijoilta LVI- tai IV-alan koulutusta sekä kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä sekä ilmamäärien mittaamisesta.

Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Edellytämme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Työt ovat pääasiassa Oulussa, mutta toivomme sinulta tarvittaessa matkustusvalmiutta Pohjois-Suomen alueella. Tarvitset tehtävässä B-luokan ajokortin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kokoaikainen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Pasi Karttunen, p. 040 711 0329 (arkisin klo 13–15 välillä).
Hakeminen Hae tehtävää 14.12.2016 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa