Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Projektipäällikkö, elinkaariratkaisut

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Palveluiden johtaminen
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Toimintamme laajentuessa haemme projektipäällikköä tammi-helmikuussa 2017 alkavaan työsuhteeseen. Tehtävässä vastaat Caverion Suomi Oy:n elinkaarihankkeiden palveluntuotannon ja asiakkuuksien johtamisesta, sekä niiden kehittämisestä.

Tehtäviisi kuuluu mm. palvelusopimusten operatiivisen toiminnan johtaminen, elinkaariasiakkuuksien kehittäminen sekä yhteistyö Caverion Suomen Projektikeskuksen ja valtakunnallisen myynnin kanssa. Lisäksi elinkaariratkaisuiden projektipäällikkö vastaa oman vastuualueensa operatiivisen toiminnan ja riskienhallinnan kehittämisestä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulutusta (esim. tekninen tai kaupallinen), vankkaa kokemusta rakennus-, kiinteistö- tai talotekniikka-alasta, sekä osaamista julkisen sektorin kumppanuushankkeista. Eduksi katsomme myös kokemuksen julkisen sektorin myynnistä.

Arvostamme lisäksi aiempaa johtamiskokemusta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Tehtävä edellyttää myös matkustusvalmiutta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Heikki Rostila, p. 050 3900 398.
Hakeminen Hae tehtävää 11.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa