Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö, kylmätekniikka

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Tampere
Tehtävän kuvaus Haemme Tampereen toimipisteeseemme ammattitaitoista kylmäalan huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kylmäteknisten järjestelmien huolto-, ylläpito-, korjaus- ja asennustöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentajatiimin esimiestehtävistä.
Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, tarjouslaskenta, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta esimiestehtävistä sekä kylmäteknisten asennus- ja/tai huoltotöiden johtamisesta. Sinulla on kylmäalan ammattitutkinto ja eduksesi luemme myös muut teknisen alan tutkinnot (esim. insinööri tai teknikko). Odotamme sinulta lisäksi hyviä perus ATK-taitoja ja valmiuksia oppia uusia järjestelmiä. SAP -käyttökokemus lasketaan eduksesi.

Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne ovat tämän tehtävän suorittamisessa avainasemassa. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Tunnet myös hyvin Pirkanmaan markkina-alueen kylmätekniikan osalta.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 8.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa