Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

LVI-huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme huoltoliiketoiminnan resurssejamme hakemalla ammattitaitoista LVI-huoltoasentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluu asiakkaidemme kiinteistöjen taloteknisten järjestelmien huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät.

Tehtävä edellyttää LVI-alan peruskoulutusta sekä vankkaa kokemusta LVI-huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Hitsaustaidot katsomme eduksesi. Odotamme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa.

Sinulla on itsenäinen ja vastuullinen työote sekä hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Tarvitset tehtävässä B-luokan ajokortin.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 4.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Palaa