Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

IV-asentaja urakkatyömaille

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Oulu
Tehtävän kuvaus Jatkamme kasvua ja vahvistamme asennusresurssejamme hakemalla kahta ammattitaitoista IV-asentajaa Ouluun. Tehtäviisi kuuluu ilmastointiasentajan tehtävät urakkatyömailla.

Tehtävä edellyttää ilmastointialan peruskoulutusta sekä vankkaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Eduksi katsomme lisäksi ilmamäärien mittaus- ja säätöosaamisen, osientekotaidot sekä kokemuksen konehuoneasennuksista. Tarvitset tehtävässä myös ajokortin.

Sinulla on hyvä paineensieto- ja ongelmanratkaisukyky. Arvostamme myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Edellytämme sinulta lisäksi tietotekniikan hallintaa sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Mika Ylisirniö, p. 050 5277 934, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 4.12.2016 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Palaa