Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Paloilmoitinasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teknologiaratkaisut
Paikkakunta Hämeenlinna
Tehtävän kuvaus Haemme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä turvalaiteasentajaa Hämeenlinnaan. Tehtäviisi kuuluu paloilmoitinjärjestelmien asennukset ja huollot asiakaskohteissamme. Työkohteet ovat teollisuus- ja liikekiinteistöjä ja sijaitsevat Hämeenlinnan, Riihimäen ja Hyvinkään alueella.

Tehtävä edellyttää aiempaa kokemusta sähkö-, turva- tai automaatiotöistä sekä alan ammatillista koulutusta. Eduksi katsomme erityisesti sähköalan koulutuksen ja kokemuksen paloilmoittimista. Tarvitset tehtävässä myös ajokorttia.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn ja oman toiminnan suunnitteluun. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja teet töitä mielelläsi myös porukassa. Tehtävä edellyttää henkilökohtaisen turvallisuusselvityksen läpäisyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 4.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa