Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Sprinkleriasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teknologia
Paikkakunta Turku
Tehtävän kuvaus Haemme Turun toimipisteeseemme oma-aloitteista ja asiakaspalveluhenkistä sprinkleriasentajaa. Työhösi kuuluu sopimusasiakkaidemme sprinklerijärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustehtävät.

Tehtävä edellyttää LVI-alan peruskoulutusta sekä kokemusta sammutusjärjestelmien asennustehtävistä. Tarvitset tehtävässä myös ajokorttia.

Luonteeltasi olet vastuuntuntoinen tiimipelaaja ja kykenet työskentelemään niin itsenäisesti kuin porukassakin. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 4.12.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa