Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Järjestelmäasiantuntija

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teknologia
Paikkakunta Tampere
Tehtävän kuvaus Haemme Tampereen toimipisteeseemme järjestelmäasiantuntijaa vaativien paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja käyttöönottotehtäviin. Työskentely tapahtuu vaativissa olosuhteissa sekä itsenäisesti, että osana tiimiä.
Odotamme Tehtävässä edellytetään sähkö- tai automaatiotekniikan koulutusta sekä vähintään 3 vuoden työkokemusta paloilmoitinjärjestelmien asennus- ja käyttöönottotehtävistä. Sinulla on tietoteknistä osaamista sekä hallitset eri laitetoimittajien paloilmoitinjärjestelmien ohjelmointityön.
Tarjoamme Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia. Koulutamme sinua tarpeen mukaan, jotta kehittyisit nopeasti kehittyvällä alalla yhä kovemmaksi alan ammattilaiseksi. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Haettu tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Suunniteltu töiden aloitus on joulukuussa 2016.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa VMP.llä Niina Somero p.0504648717 tai Matti Nyman p.0403075102, sähköpostitse etunimi.sukunimi@vmp.fi
Hakeminen Hae tehtävää 30.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa