Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi
@CaverionSuomi

Teollisuuden putki/ mekaaninen asentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Kulloo
Tehtävän kuvaus Haemme ammattitaitoista asentajaa petrokemian teollisuuteen. Tehtävässä vaaditaan alan monipuolista osaamista putkisto-/ mekaanisista asennuksista sekä painelaitteista.
Odotamme Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä edellytetään mm. isometrien lukutaitoa sekä PED-tuntemusta. Työ- ja tulityökortit tulevat olla voimassa ja nämä koulutetaan tarvittaessa. Edellytämme sinulta lisäksi valmiutta työskennellä joustavasti.
Tarjoamme Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtävän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva sekä kokoaikainen. Töiden suunniteltu aloitus on marraskuussa 2016 ja haastattelut tehdään hakuajan päättymisen jälkeen. Palkkaus sopimuksen mukaan.
Lisätiedot Lisätietoja tehtävästä antaa VMP.llä Niina Somero, puh. 050 464 8717 tai Matti Nyman 040 307 5102.
Hakeminen Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa