Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Jätteen putkikeräysjärjestelmien huoltoasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Alueratkaisut
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme nyt pääkaupunkiseudun aluerakentamiskohteisiimme huoltoasentajaa. Tehtäviisi kuuluu Envac- jätteenkeräysjärjestelmän huolto-, korjaus- ja ylläpitotehtävät. Työ on osittain ulkotyötä.

Tehtävä edellyttää sähköautomaatiotekniikan koulutusta/tuntemusta sekä kokemusta yleisistä teollisuuslaitosten huolto ja/tai ylläpitotehtävistä. Odotamme sinulta myös tarvittaessa valmiutta kaksivuorotyöhön sekä varallaolotehtäviin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä ongelmanratkaisukykyä. Sinulla on valmiudet käyttää nykyaikaisia tietoteknisiä järjestelmiä/sovelluksia. Eduksi katsotaan myös englannin- ja/tai ruotsin kielen taito.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Käynnissä olevien projektien ylläpitotehtävät jatkuvat aina 2030-luvulle saakka, joten tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Arto Honkarinta, puh. 050 560 1697, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävään 7.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa