Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Lakimies

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Tukipalvelut
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme sopimusjuridiikkaan perehtynyttä lakimiestä tukemaan Caverion Suomi Oy:n liiketoimintaa.
Tehtäviisi kuuluu liiketoiminnan projekteihin ja sopimuksiin liittyvät juridiset kysymykset sekä riskien analysointi. Osallistut vaativiin sopimusneuvotteluihin (esim. urakka-neuvottelut) sekä vahinko- ja riitatapausten selvittelyyn. Vastaat myös sopimusoikeuteen ja projektien sopimusriskien hallintaan liittyvästä koulutuksesta yhtiön sisällä sekä toimit yhteyshenkilönä ulkopuolisiin asianajopalveluihin.

Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (OTM). Kokemus vastaavista tehtävistä sekä urakkamaailman ja kaupallisten mallien tuntemus lasketaan eduksesi. Koet yritysjuridisen tehtäväkentän ja sopimusjuridiikan omaksi alueeksesi ja näet sen tuoman arvon liiketoiminnalle. Arvostamme myös kokemusta compliance -asioiden hoitamisesta ja halua olla osana niiden jalkauttamisessa yhtiön sisällä.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja osaat tuoda oman näkökulmasi esille. Kykenet itsenäiseen, oma-aloitteiseen ja järjestelmälliseen työskentelyyn ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn. Odotamme sinulta myös hyviä IT-taitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 6.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV:si liitetiedostona kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa.

Palaa