Talousassistentti, palkanlaskenta

Yritys: Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Hallinto
Paikkakunta Kemi
Tehtävän kuvaus Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kaupallisen alan koulutus ja vähintään muutaman vuoden aiempi kokemus palkanlaskennasta ja taloushallinnon sekä palkanlaskennan järjestelmistä.

Haemme talousassistenttia pääasiallisesti palkanlaskennan tehtäviin mutta työhön sisältyy myös muita taloushallinnon tehtäviä. Odotamme tarkkaa, huolellista ja vastuullista työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että tiimissä. Pystyt organisoimaan ajankäyttöäsi ja työtehtäviä tehokkaasti ja joustavasti. Tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa sekä suullisissa, että kirjallisissa vuorovaikutustilanteissa, asiakaspalvelu on osa ammattitaitoasi.
Odotamme Sinulle ovat tuttuja työsuhdeasioihin liittyvät lait ja säännökset sekä taloushallinnon ja palkanlaskennan järjestelmät ja toimistotyökalut, kuten Excel. Katsomme eduksi paperiteollisuuden TES:n tuntemus ja Major Blue –palkanlaskentaohjelman sekä SAP:n käyttökokemuksen. Etuna pidetään myös kiinnostusta järjestelmien kehittämiseen. Tarvittaessa tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme Tarjoamme mielenkiintoisen työn osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä. Meillä on innostunut ilmapiiri sekä mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen.
Lisätiedot Lisätiedot: Talouspäällikkö Mari Eilittä, p.050 398 9916 mari.eilitta@caverion.com
Hakeminen Hakemukset 30.10.2016 mennessä.

Haastattelut tehtävään järjestetään 15.11.2017 Kemissä.

Palaa