Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö, automaatio

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teknologia
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme ammattitaitoista automaatio-huoltopäällikköä. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme päivittäisistä automaatiojärjestelmien ennakkohuolto-, viankorjaus- ja pienprojektitöiden tuloksellisesta toteutuksesta sekä oman asentaja-/asiantuntijatiimin esimiestehtävistä.

Pääasiallisiin tehtäviisi kuuluu töiden suunnittelu, organisointi ja valvonta. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Sinulla on mieluiten useamman vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä vankka automaatioalan tuntemus. Teknisen alan koulutustausta (esim. insinööri tai teknikko) katsotaan eduksesi, mutta olet voinut saavuttaa pätevyytesi myös työelämässä.

Tehtävä edellyttää hyviä perus ATK-taitoja ja valmiuksia oppia uusia järjestelmiä. Arvostamme myös organisointikykyä sekä valmiuksia toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 3.11.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa