Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Koneistaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Imatra
Tehtävän kuvaus Haemme nyt CNC-koneistajaa ja/tai manuaalikoneistajaa asiakaskohteeseemme Ovakon terästehtaalle Imatralle.

Sinulla on jo useamman vuoden työkokemus vastaavista alan tehtävistä, tai sinulla on tehtävään soveltuva ammattikoulututkinto ja jonkin verran aiempaa kokemusta koneistustöistä. Ohjelmoinnin tuntemus (Fanuc ja/tai Heidenhein) on tehtävässä eduksi.

Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Sinusta löytyy luovuutta ja osaat etsiä ratkaisuja eteen tuleviin ongelmiin. Sinulla on myös hyvä paineensietokyky ja osaat toimia erilaisissa asiakastilanteissa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jouni Huhtanen, puh. 0400 750 967.
Hakeminen Hae tehtävää 30.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa