Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Putkiasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Vaasa
Tehtävän kuvaus Haemme Vaasaan ammattitaitoisia ja kokeneita putkiasentajia. Työ on pääasiassa urakkakohteissa, mutta sisältää ajoittain myös huoltokeikkoja. Työkohteet sijaitsevat Vaasan alueella ja käsittävät niin kiinteistöjä kuin teollisuuskohteitakin. Työ on säännöllistä päivätyötä. Haemme tehtävään 1-2 henkilöä.

Tehtävä edellyttää vähintään viiden vuoden työkokemusta LVI-alalta sekä LV-asentajan koulutusta. Odotamme sinulta myös hitsaustaitoa (kaasu, tig, puikko). Olet valmis ammattilainen ja kykenet työskentelemään sekä itsenäisesti että porukassa.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalvelutaitoja sekä yhteistyölähtöistä asennetta. Ruotsinkielen taito katsotaan eduksesi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tehtävä on kokoaikainen sekä toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Täytä hakemuksesi tähän tehtävään liittyen 30.10.2016 mennessä osoitteessa www.caverion.fi/tyopaikat.

Palaa