Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitovastaava

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme Vantaalle sijaitsevaan asiakaskohteeseemme esimiestaitoista ja asiakaspalveluhenkistä kunnossapitovastaavaa. Tehtävässä toimit keskeisenä yhteyshenkilönä asiakkaan ja oman henkilöstön välillä.

Toimenkuvaasi kuuluu:
•asiakasyksikön päivittäisten tehtävien johtaminen ja asiakasyhteydenpito sekä toiminnan kehittäminen yhdessä muun henkilöstön kanssa
•osallistuminen asiakkaan kehitys-, muutos- ja seurantaprojektien sekä -toimenpiteiden suunnitteluun ja toteutukseen
•Caverionin sisäisten tehtävien ja tavoitteiden toteutumisen johtaminen ja muiden toimihenkilöiden tukeminen mm. HR- ja HSE- asioissa; hoidat myös henkilöstöinfot, työsuojelu- ja luottamusmiesyhteydenpidon
•talousseuranta ja raportointi asiakasvastuulliselle
•päivittäisen tekemisen keskeisten asioiden raportointi asiakkaalle ja asiakasvastuulliselle.

Tehtävä edellyttää vahvaa kokemusta asiakaspalvelusta sekä esimiestehtävistä. Kokemus elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksesi. Tunnet myös taloushallinnan periaatteet ja kykenet seuraamaan ja ohjaamaan toimintaa laskutuksen ja kustannushallinnan kautta.

Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla on vastaava teknisen tai kaupallisen alan koulutus (esim. tuotantotalouden, sähköautomaation tai konetekniikan saralta). Odotamme sinulta lisäksi hyviä perus ATK-taitoja sekä yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa. SAP -järjestelmän käyttökokemus katsotaan eduksesi. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne, mutta sinusta löytyy myös tehtävässä tarvittavaa jämäkkyyttä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 28.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa