Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltopäällikkö

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Kiinteistötekniset palvelut
Paikkakunta Kouvola
Tehtävän kuvaus Toimintamme kasvaessa vahvistamme kiinteistöteknisten palveluiden tiimiämme hakemalla Kymenlaakson alueelle huoltopäällikköä. Tehtävässäsi vastaat vastuualueesi operatiivisesta toiminnasta. Tuet ja ohjaat tiimin jäseniä päivittäisessä työssä sekä annat tarvittavaa tukea toiminnan kehittämiselle. Lisäksi toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Tehtävä edellyttää useamman vuoden kokemusta talotekniikka-alan tehtävistä tai kokemusta menestyksekkäästä kiinteistöalan palvelutuotannon hoitamisesta asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Myös kokemus projektinhoitajan tehtävistä sekä toiminnanohjausjärjestelmien käytöstä ovat tehtävässä eduksi. Odotamme sinulta lisäksi tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta.

Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja sinulta löytyy myös tehtävässä vaadittavaa ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä. Osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Hyvät vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen asenne kuuluvat vahvuuksiisi ja sinulla on kykyä luoda puitteet hyvälle yhteistyölle.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa myyntipäällikkö Juha Vesanen, puh.050 464 8950, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 30.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa