Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kustannuslaskija

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme motivoitunutta ja innovatiivista kustannuslaskijaa. Tehtävässä toimit KVR-urakoinnin eli kokonaisvastuurakentamisen hankkeiden hinnoittelun ja kustannussuunnittelun parissa osana hankekehitystiimiä.

Sinulla on jo kokemusta vastaavista kustannuslaskennan tehtävistä tai vähintäänkin aitoa kiinnostusta alaa kohtaan ja halua kasvaa kustannussuunnittelun rautaiseksi ammattilaiseksi. Talotekniikka-alan tekninen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa vastaavat tiedot ja taidot myös työelämässä.

Osaaminen liike- ja toimitiloissa käytettävistä talotekniikkajärjestelmistä sekä kustannustietoisuus eri järjestelmäratkaisuista katsotaan eduksesi. Lopullinen tehtävänkuva muotoutuu kuitenkin valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävä edellyttää systemaattista, pitkäjänteistä ja tavoitteellista asennetta. Arvostamme myös hyvää hahmotuskykyä, innovatiivisuutta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja työskentelet mielelläsi tiimissä. Olet valmis oppimaan uutta ja sinulla on halua sitoutua tehtävään sekä olla mukana kehittämässä palveluitamme.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä loistavat puitteet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 26.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa