Botnia Mill Service on Metsä Fibren ja Caverion Industria Oy:n omistama palveluyhtiö. Botnia Mill Service tarjoaa kaikki metsäteollisuuden käynnissäpito-, kunnossapito- ja asennuspalvelut sekä projektointi- ja suunnittelupalvelut yksittäisistä työtilauksista täydelliseen teollisuuslaitosten kunnossapitoon.

Strategisen kumppanuutemme pohjana on pitkä yhteistyö, vahva molemminpuolinen luottamus sekä yhteisesti kehitetty strateginen kumppanuusmalli, jolla on pystytty luomaan merkittävää kilpailuetua.

Meitä on 360 henkilöä seitsemässä toimipaikassa ympäri Suomea: Vantaalla, Joutsenossa, Kemissä, Kuopiossa, Raumalla, Tampereella, sekä Äänekoskella.

Laitossuunnittelija

Yritys: Caverion Industria Oy/ Oy Botnia Mill Service Ab
Yksikkö Projektointi- ja suunnittelu
Paikkakunta Joutseno
Tehtävän kuvaus Kasvua tukeaksemme vahvistamme suunnitteluorganisaatiotamme ja haemme Joutsenoon laitossuunnittelijaa hoitamaan asiakkaiden investointiprojekteihin ja kunnossapitotehtäviin liittyviä suunnittelu- ja projektinhoitotehtäviä, yhteistyössä muun suunnittelutiimin ja asiakkaan organisaation kanssa. Arvostat asiakaslähtöisyyttä ja työturvallisuutta osana hyvää suunnittelua ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, tarvittaessa myös englannin kielellä. Työhön voi liittyä matkustamista Suomessa. Tehtävässä tulet työskentelemään osana BMS:n verkottunutta projektiorganisaatiota.


Odotamme Insinööri-/ DI tason koulutusta
Usean vuoden suunnittelu- ja projektinhoitokokemusta
Layout-, putkisto- ja teräsrakennesuunnittelukokemusta
3D suunnittelukokemusta
Määrätietoista ja tavoitteellista otetta työhön sekä tiimityöskentelytaitoja
Itsenäistä ja aktiivista asennetta
Teollisuuden turvallisuusohjeiden noudattamista
Englannin kielen taitoa

Eduksi luetaan:
SAP tuntemus ja käyttökokemus
Puunjalostusteollisuuden sekä voimalaitosprosessin tuntemus
Prosessiteollisuuden kunnossapidon tuntemusTarjoamme Mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti sekä monipuolisen työtehtävän vakaassa metsäteollisuuden prosessien suunnittelu- ja kunnossapitoyhtiössä
Lisätiedot Aluepäällikkö Pauli Järvinen p. 050 3084 855 pauli.jarvinen@caverion.com
Hakeminen Hae 23.10.2016 mennessä

Palaa