Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Yksikönpäällikkö

Yritys: Caverion Suomi Oy
Paikkakunta Lahti
Tehtävän kuvaus Haemme asiakaslähtöistä yksikönpäällikköä johtamaan Lahden yksikköämme.

Sinulla on kokonaisvaltainen vastuu yksiköstä; sen tuotannosta, henkilöstöstä ja taloudesta. Tehtävänäsi on lisäksi yksikön toiminnan kehittäminen yhtiön strategisten linjausten mukaisesti sekä asiakassuhteiden luominen ja kehittäminen.

Sinulla on tehtävään soveltuva talotekniikan koulutus sekä useamman vuoden kokemus vastaavasta yksikönpäällikön tehtävästä. Hallitset hyvin myös kiinteistöteknisen alan ja projektiliiketoiminnan lainalaisuudet.

Luonteeltasi olet positiivinen, kärsivällinen ja järjestelmällinen tiiminrakentaja. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja hyvä paineensietokyky sekä kyky saada joukkueesi pelaamaan samaan maaliin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia, sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 11.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa