Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kunnossapitoasentajia

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Teollisuuden ratkaisut
Paikkakunta Imatra
Tehtävän kuvaus Haemme reippaita ja oma-aloitteista kunnossapitoasentajia Imatralle. Tehtäviisi kuuluu teollisuuden kunnossapitoasennukset asiakaskohteissamme sekä varaosahuoltoa ja korjaushitsausta konepajallamme. Haemme tehtävään useampia henkilöitä.

Sinulla on mielellään useamman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä sekä teknisen alan ammatillinen koulutus (mieluiten metallialalta). Edellytämme hakijoilta myös hitsaustaitoa.

Hydrauliikkaosaaminen, sekä kokemus metsäteollisuuden kunnossapidosta ja/tai sahaympäristöstä katsotaan eduksesi. Toivomme sinulta myös joustavuutta työaikojen suhteen sekä tarvittaessa matkustusvalmiutta Etelä-Karjalan alueella.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Toni Toikka, puh. 050 323 7516 (arkisin klo 7-15.30), tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero p. 040 307 5053 tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 10.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Palaa