Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Huoltoasentaja, LVI

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Tekniset palvelut
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme LVI-huoltoasentajaa Vantaan Vapaalan toimipisteeseemme. Tehtäviisi kuuluvat kiinteistöjen päivittäishuollon ylläpito- ja huoltotehtävät. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Pääsääntöisesti toimit työtehtävissä itsenäisesti.

Sinulla on tehtävään soveltuva LVI-alan ammattitutkinto sekä useamman vuoden työkokemus kiinteistöhuollon töistä. Edellytämme sinulta myös tietotekniikan hallintaa ja valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Tehtävässä tarvitset B-luokan ajokortin ja oman auton käyttöösi.

Sinulla on hyvä paineensietokyky ja ongelmanratkaisukykyä. Odotamme sinulta myös asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet. Sinulla on hyvä huoltokirjaympäristön hallinta sekä valmius osallistua varallaolo-/ päivystysrinkiin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Jani Tikkanen, puh.050 539 1543.
Hakeminen Hae tehtävää 6.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa