Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Hitsausinsinööri

Yritys: Caverion Industria Oy
Yksikkö Tukitoiminnnot
Paikkakunta Vantaa
Tehtävän kuvaus Haemme kokenutta hitsausinsinööriä Vantaalle.

Työtehtäviisi kuuluu:
• hitsausmenetelmäkokeiden organisointi, valvonta ja hyväksyttäminen viranomaisilla
• hitsareiden pätevyyskokeiden organisointi ja valvonta
• projekteissa ilmenevien hitsausongelmien ratkaisu
• orbitaalihitsausprojektien laadunvalvonta ja operaattoreiden koulutus
• orbitaalihitsauslaitteiden säätö ja menetelmien kehittäminen
• laatuauditointeihin osallistuminen

Tehtävä edellyttää muutaman vuoden kokemusta hitsausinsinöörin- ja projektitehtävistä sekä hitsausinsinöörin (IWE tai EWE) koulutusta. Kokemus putkisto- ja/tai laiteasennusprojekteista (esim. suunnittelijana/ projektiryhmän jäsenenä tai asennustyömaalla projektitoimihenkilönä) katsotaan eduksi.

Sinulla on kykyä ratkaista hitsaukseen liittyviä ongelmia, toteuttaa tarvittavia korjaavia toimenpiteitä sekä hallita muutoksia. Toimit mielelläsi projektitiimissä, olet yhteistyölähtöinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta myös oma-aloitteisuutta, hyvää paineensieto- ja delegointikykyä sekä matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. Sinulla on hyvät tietotekniset perustaidot ja AutoCAD -ohjelmiston tuntemusta. Tehtävässä hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, eduksi katsotaan myös ruotsin kielen taito.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jukka Hämäläinen, p. 040 557 8158, tai VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, p. 040 307 5053, tai palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 2.10.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa