Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Kustannussuunnittelija

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Projektikeskus
Paikkakunta Helsinki
Tehtävän kuvaus Haemme Helsingin Käpylän toimipisteeseemme talotekniikan kokonaisuuden ja kehitysvaiheen hinnoittelun hallitsevaa kustannussuunnittelijaa. Tehtävässä toimit KVR-hankkeiden hinnoittelun ja kustannussuunnittelun parissa osana hankekehitystiimiä.

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vastaavista kustannuslaskennan tehtävistä ja pystyt itsenäisesti määrittelemään tarvittavan tekniikan arkkitehtikuvien ja talotekniikan kuvausten perusteella. Talotekniikka-alan tekninen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta olet voinut saavuttaa vastaavat tiedot ja taidot myös työelämässä. Odotamme sinulta myös hyvää osaamista liike- ja toimitiloissa käytettävistä talotekniikkajärjestelmistä sekä kustannustietoisuutta eri järjestelmäratkaisuista.

Työskentelytapaasi kuvaa systemaattisuus, pitkäjänteisyys ja tavoitteellisuus. Tehtävässä tarvitaan lisäksi hyvää hahmotuskykyä, innovatiivisuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Luonteeltasi olet yhteistyökykyinen ja työskentelet mielelläsi tiimissä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä loistavat puitteet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 30.9.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta.

Palaa