Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

Teollisuuden sähköasentaja

Yritys: Caverion Suomi Oy
Yksikkö Kiinteistötekniikkapalvelut
Paikkakunta Tornio
Tehtävän kuvaus Haemme teollisuuden sähköasentajaa Tornioon. Työskentelet asiakkaidemme kiinteistöissä ja toimenkuvaasi kuuluu kiinteistötekniikkajärjestelmien asennus, korjaus-, huolto- sekä käyttöönottotyöt sopimusasiakaskohteissamme.

Tehtävä edellyttää sähköasentajan tai automaatioasentajan koulutusta ja kokemusta huoltotoiminnasta sekä korjaamisesta. Työssäsi käytät töiden raportointiin mobiilitekniikkaa.

Hallitset sähkötekniikan perusjärjestelmät ja tunnet kiinteistö- ja prosessitekniikkaan liittyvät prosessit. LVI- ja automaatiotekniikkaan liittyvät opinnot sekä työkokemus teollisuuden sähkötöistä katsotaan eduksi.

Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn, oman työsi suunnitteluun ja tiukkojenkin aikataulujen hallintaan. Olet asiakaspalveluhenkinen, kestät painetta ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja ongelmanratkaisukykyä.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän osana kansainvälistä Caverionia sekä mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Lisätietoja tehtävästä antaa sähköautomaatiotyönjohtaja Lasse Kangas, puh. 040 513 6980. Lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa VMP Groupin HR-koordinaattori Niina Somero, puh. 040 307 5053, tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.
Hakeminen Hae tehtävää 30.9.2016 mennessä jättämällä hakemuksesi kotisivujemme www.caverion.fi/tyopaikat kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Palaa